Joventut

Joventut

Comissió Jove de seguiment del Pla Local de Joventut

15/11/2017

  • Vídeo Comissió Jove PLJ17

Aquest 2017 la Regidoria de Joventut hem posat en marxa els projectes definits al Pla Local de Joventut de Lliçà d'Amunt 2017-2021. Ara ha arribat el moment d'avaluar els projectes que hem desenvolupat l'any 2017, ja sigui des de l'Àrea de Joventut, altres àrees de l'Ajuntament, o d'altres organismes i entitats involucrades en el Pla.

 

L’objectiu és fer un retorn d'aquelles reivindicacions que van sorgir del procés d’anàlisi de la realitat juvenil que vam fer als instituts, i a conèixer com ha estat l’aplicació que s'ha fet aquest any i que es farà en el futur.

 

S'analitzaran projectes de diferents temàtiques, però es farà emfàsi en la participació juvenil a diferents nivells: associacions, Pressupostos Participatius, Consell de Joves, voluntariat, Consells Esportius, barris, Centre Cívics, Equipaments Municipals, etc. També es parlarà sobre el Transport Públic i la mobilitat al municipi, així com la salut i el medi ambient.

  

 

PLJ: COMISSIÓ JOVE DE SEGUIMENT

Dilluns 20 de novembre a les 19h

Espai Jove El Galliner

 

 

Vídeo: Seguim fent coses noves?

 


 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 15/11/2017 11:31:05

  • Imprimir Imprimir