Joventut

Joventut

Pla Local de Joventut: Propostes sobre participació

19/9/2016

  • PLJ17: Grup de Treball sobre Participació

Des de fa uns mesos la Regidoria de Joventut estem treballant en el nou Pla Local de Joventut de Lliçà d'Amunt 2017-2021 que es posarà en marxa l'any 2017.

 

Després del Fòrum Jove que vam fer el passat mes de Juliol, els joves del municipi vau mostrar interès en millorar els canals de participació activa que hi ha al municipi. Per aquest motiu el dilluns 26 de setembre obrim un espai, a les 17h al Galliner, per a fer propostes sobre aquest tema. Parlarem de la Festa Major, de la creació d'un Consell de Joves, del Consell de Cultura, del Consell d’Esports, de la participació que tenen els joves als instituts i de tots aquells temes que es relacionen amb la participació i amb com decidim els joves a Lliçà d’Amunt.

 

Si tens entre 14 i 30 anys i tens propostes sobre la participació dels joves al municipi, volem escoltar el què penses! Vine el dilluns 26 de setembre a les 17h a l'Espai Jove El Galliner, no esperis a que la resta decideixi per tu!

 

 

PLJ: GRUP DE TREBALL SOBRE PARTICIPACIÓ

Dilluns 26 de setembre a les 17h

Espai Jove El Galliner

 


 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 20/09/2016 13:09:07

  • Imprimir Imprimir