Joventut

Joventut

Tot el què has de saber sobre estudis... en un mateix lloc!

23/3/2015

  • Què estudiar?

Decidir què estudiar, on fer-ho i inscriure's és un procés força complicat, per això des de l'Ajuntament hem posat en marxa el servei d'assessorament i orientació acadèmica dins el programa "Orienta't". Si necessites ajuda, posem a la teva disposició un assessor que t'ajudi en tot aquest procés. Demana hora!

 

Assessorament personalitzat

Servei d'orientació i assessorament personalitzat a joves i famílies. Demanar dia i hora als telèfons:

  • Pla Millorem l’ocupació: 938 41 52 25 
  • PIJ Espai Jove El Galliner: 938 60 70 01
  • SEOVT: 938 41 58 12

 

 

Enllaços d'interès

Per tal d'ajudar-te, t'expliquem els diferents espais-web que et poden anar bé per saber què pots estudiar, on, calcular notes de tall, preus, etc.

 

QÜESTIONARIS D'ORIENTACIÓ

Saber què vols estudiar és el primer pas per començar a caminar en direcció al teu futur professional i acadèmic. Per tenir una petita idea del què t'agrada, hi ha un seguit de qüestionaris que et poden ajudar a saber quins són els teus estudis ideals:

 

SERVEI D'ORIENTACIÓ EN LÍNIA: PREGUNTES MÉS FREQÜENTS

El portal d'orientació Educaweb ha posat en marxa un servei d'orientació en línia on es mostren les preguntes més freqüents: des de "Què puc estudiar després de l'ESO?" fins a preguntes molt més concretes. Fes un cop d'ull!

 

QUÈ ESTUDIAR A CATALUNYA

Un cop coneixes a què t'agradaria dedicar-te, has de triar els teus estudis. Per fer-ho hi ha webs que mostren tots els estudis, les seves sortides professionals i els llocs on es poden cursar:

 

ESTUDIS QUE S'IMPARTEIXEN AL VALLÈS ORIENTAL

Tot i que tens les pàgines web anteriors, pots trobar tota la informació sobre els estudis que vols cursar, en la següent llista podràs trobar els centres on es cursen els diferents estudis dins la nostra comarca:

 

CALENDARI DE PREINSCRIPCIÓ I MATRÍCULA 2015-2016

Un cop saps què vols estudiar i on, atent/a a les dates de preinscripció i matriculació dels diferents estudis. Pren nota:

 

DE CAMÍ A LA UNIVERSITAT

Si el què vols és estudiar un grau universitari, segur que comences a plantejar-te les següents preguntes...

  

CONVALIDACIÓ D'ESTUDI A L'ESTRANGER

Vols marxar a l'estranger? La Generalitat de Catalunya ha obert un portal on hi ha tota la informació necessària per convalidar els teus estudis per marxar un temps fora sigui a estudiar o a treballar:

 

PÀGINES WEB D'INTERÈS SOBRE ESTUDIS

Hi ha pàgines web molt completes sobre els diferents estudis que es poden cursar a Catalunya. Les hem anat explicant en aquest article, però són molt més completes i una bona eina per triar bé:

 

 


 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 24/02/2016 11:27:36

  • Imprimir Imprimir