Joventut

Joventut

Comencen les activitats educatives del curs 2018-19 als instituts

20/9/2018

  • PAE 2018-19

Ja ha començat el nou curs escolar 2018-2019 i amb ell les activitats, xerrades i formacions als centres educatius que s'engloben dins el Programa d'Activitats Educatives (PAE) coordinat per la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament.

 

El programa consta d'activitats de diferents àmbits a nivell cultural, de valors, de formació i de medi ambient, organitzades per diferents regidories de l’Ajuntament, pel Programa de Prevenció de Drogues (PPD) i pel Servei d’Empresa i Ocupació de la Vall del Tenes (SEOVT) i l'implicació d'agents socials del municipi.

 

 

Les activitats de l'Àrea de Joventut

La Regidoria de Joventut organitzem un seguit de tallers i xerrades per als i les joves de l'Institut Lliçà, l'Institut Hipàtia i el PFI d'Hoteleria:

 

MOBILITAT INTERNACIONAL I ERASMUS+

La xerrada, dirigida a estudiants de 1r i 2n de Batxillerat, té com a objectiu presentar el programa europeu d’intercanvis juvenils Erasmus+ com una oportunitat per a participar de projectes a nivell internacional, un cop acabada l’etapa del Batxillerat.

 

JORNADA DE REPRESENTANTS ESTUDIANTILS

La tercera edició d’aquesta formació està dissenyada per a Delegats i Delegades de classe, Consellers i Conselleres Escolars i dirigents de l’Associació d’Estudiants del centre, amb l’objectiu de fomentar la participació dels representants en el dia a dia de l’institut i dotar-los d’eines per fer-ho.

 

SER JOVE A LLIÇÀ D’AMUNT

El taller vol donar a conèixer i promoure els canals de participació que tenen els joves de Lliçà d’Amunt al seu abast amb l’objectiu de fomentar la implicació dels joves en la presa de decisions i el pensament creatiu vers les polítiques de joventut que es desenvolupen al municipi.

 

L’activitat està dirigida a alumnes de 4t d’ESO i 1r i 2n de Batxillerat i la portaran a terme el personal de la Regidoria de Joventut i joves que formen part d’entitats o grups de joves organitzats del municipi.

 

DISSENYEM UNA ACTIVITAT DE PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS

El taller vol promoure la creació, per part de l’alumnat, d’activitats o projectes que es puguin desenvolupar a través del projecte dels Pressupostos Participatius de la Regidoria de Joventut. Els i les joves treballaran de manera transversals els diferents coneixements que s’han d’aplicar a l’hora de dissenyar una activitat, així com aprendre a treballar en equip.

 

DISSENYEM LA CARTA A FOC LENT

L'activitat vol treballar amb els alumnes del PFI d'Hoteleria els continguts que conté la carta d'un restaurant posant en pràctica coneixements que s'han adquirit durant el curs.

 

 

Altres activitats als centres educatius

El Programa d'Activitats Educatives (PAE) compta amb multitud de tallers, xerrades i formacions adreçades als i les joves del municipi. Pots consultar-los a la pàgina werb del PAE 2018-19.

 


Informació relacionada

 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 21/09/2018 12:29:19

  • Imprimir Imprimir