Joventut

Joventut

Forma’t: Taller sobre alimentació saludable

29/3/2017

  • Forma't: Alimentació saludable

Continuem amb el projecte Forma’t, per oferir informació actualitzada i útil als joves del municipi, a través de tallers formatius teòrico-pràctics en els que parlem de diferents temes d’interès: estudis, recerca de feina, participació, salut, etc., temes escollits a petició dels joves i adaptats als alumnes que participen dels tallers.

 

Aquest mes d’abril es treballarà l’alimentació saludable, realitzant un taller on s’explicarà quins aliments són beneficiosos per a la nostra salut i com podem realitzar berenars complets, bons i alhora saludables. També s’explicarà com mirar les etiquetes dels productes i entendre què signifiquen. Després, entre tots, s’elaborarà un berenar saludable, per menjar al final del taller.

 

FORMA'T: Alimentació aludable

Dijous 6 d'abril a les 17:30h

Vine i aprèn a mirar etiquetes, quins aliments són beneficiosos per a tu i com fer un berenar bo i saludable... i marxa amb la panxa plena! Cal inscripció prèvia.

 

Aquest taller tindrà lloc el dijous 6 d'abril a les 17.30h, a l'Espai Jove El Galliner. Per assistir-hi, cal apuntar-se prèviament, ja que les places són limitades. En cas d’al·lèrgies alimentàries, es recomana avisar a l’hora de formalitzar la inscripció. A més, qui ho consideri oportú podrà demanar hora per un assessorament més personalitzat.

 

Per altra banda, el Punt d’Informació Juvenil actualitzarà la cartellera, fent especial èmfasi en temes de l'alimentació saludable.


 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 29/03/2017 13:06:31

  • Imprimir Imprimir