Joventut

Joventut

Forma’t+16: I ara què estudio?

3/3/2017

  • Forma't+16: I ara què estudio?

Continuem amb el projecte Forma’t+16, per oferir informació actualitzada i útil als joves majors de 16 anys del municipi, a través de tallers formatius teòrico-pràctics en els que parlem de diferents temes d’interès: estudis, recerca de feina, participació, salut, etc., temes escollits a petició dels joves i adaptats als alumnes que participen dels tallers.

 

Aquest mes de març, el tema escollit ha estat els estudis de continuïtat, és a dir, aquells que es cursen després de l’Educació Secundària Obligatòria (Programes de Formació i Inserció, Batxillerat, Cicles, Graus universitaris, etc.).

 

FORMA'T+16: I ara què estudio?

Dimarts 14 de març a les 17:30h

Estàs acabant l'ESO, el batxillerat, un Cicle... i no saps amb quins estudis continuar? En aquest taller et podràs orientar, coneixent totes les opcions que existeixen, per decidir quina és la que més et convé. Per a majors de 16 anys. Cal inscripció prèvia.

 

Aquest taller tindrà lloc el dimarts 14 de març a les 17.30h, a la Sala Multimèdia de la Biblioteca Ca l’Oliveres. Per assistir-hi, cal apuntar-se prèviament, ja que les places són limitades. És recomanable portar un Pen Drive a la sessió. A més, qui ho consideri oportú podrà demanar hora per un assessorament més personalitzat.

 

Per altra banda, el Punt d’Informació Juvenil actualitzarà la cartellera, fent especial èmfasi en temes d’estudis.


 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 03/03/2017 13:14:00

  • Imprimir Imprimir