Joventut

Joventut

Estudia FP Dual a Alemanya amb el programa CATAZUBI

13/2/2017

  • Programa Catazubi 2017

El Programa Catazubi 2017 ofereix entre 100 i 150 places a joves catalans, d'entre 18 i 29 anys, interessats en estudiar FP Dual i treballar a Alemanya.

 

El ventall d’oficis del programa és molt variat: ofereix formació en àmbits com la gastronomia, l’hostaleria, la construcció, els serveis a les persones, així com oficis tècnics industrials i artesanals.

 

Qui pot participar?

S’adreça a joves residents a Catalunya, d’entre 18 i 29 anys, que estiguin a l’atur, hagin superat l’ESO i no tinguin estudis universitaris. Cal estar inscrits/es al SOC (Servei d'Ocupació de Catalunya) i al Programa de Garantia Juvenil.

Cal inscripció prèvia i passar per un procés de selecció. El termini d'inscripcions finalitza el 20 de febrer. Si no podeu arribar a temps a les sessions informatives, les podeu consultar en vídeo al web del programa, així com la resta de característiques i condicions.

 

Què és la Formació Professional Dual?

L’FP dual és un nou format de formació professional que combina treball a l’empresa i formació teòrica al centre de formació professional. És a dir, alterna l’aprenentatge a les aules amb l’experiència laboral a les empreses.

 

Amb el programa Catazubi obtindràs, sense cap cost, un curs intensiu d'alemany de 450 hores de preparació a Catalunya; les despeses de viatge pagades; un contracte d'FP Dual amb una empresa alemanya; un habitatge i ingressos mensuals per portar una vida independent a Alemanya (450€ / nets mensuals).

El programa Catazubi
CATAZUBI és una iniciativa de Bridge for Mobility SL i està subvencionada pel SOC (Servei d'Ocupació de Catalunya), amb l’objectiu de seleccionar joves residents a Catalunya i oferir-los la possibilitat de realitzar la seva formació professional en una empresa a Alemanya


Informació relacionada

 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 13/02/2017 19:35:34

  • Imprimir Imprimir