Joventut

Joventut

A la Festa Major 2018, millor en Bus Nocturn!

3/9/2018

  • Bus Nocturn festa Major de Lliçà d'Amunt 2018

Aquesta Festa Major 2018 l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt posa a disposició dels joves un servei de Bus Nocturn, del divendres 7 al dimarts 11 de setembre, per apropar-te als escenaris de Festa Major.

 

Les línies A3 (Centre-Can Xicota), A21 (Centre-La Serra-Palaudàries) i A40 (Tricentenari-Can Farell) circularan des que acabi el servei diürn fins a les 5h de la matinada (menys el darrer dia, que ho farà fins a les 12h de la nit). La freqüència de pas d’aquest servei de bus nocturn serà d’una hora.

 

Les línies de Bus Nocturn A3 (Centre-Can Xicota) i A21 (Centre-La Serra-Palaudàries) sortiran de la parada provisonal del carrer Dr. Bonet (carrer paral·lel a la parada habitual dels TLA), i la linia A40 (Tricentenari-Can Farell) sortirà de la rotonda del Tricentenari (la rotonda del costat de Protecció Civil).

 

 

Horaris i recorreguts del Bus Nit FM 2018

 

Bus Nit Festa Major 2018 - Horari Bus Nit Festa Major 2018 - Recorregut

 

Horari Bus Nit Festa Major Lliçà d'Amunt 2018 (PDF)

 

 

LÍNES DE BUS NIT FM 2018

  • Línia A3: Centre Urbà (Parada provisional Ajuntament B) > Can Xicota
  • Línia A21: Centre Urbà (Parada provisional Ajuntament B) > Ca l'Esteper > Ca l'Artigues > Can Costa > Pinedes del Vallès > Mas Bo > Can Lledó > Can Salgot
  • Línia A40: Centre Urbà (Parada provisional Ajuntament B) > Pineda de Feu > Can farell

Informació relacionada

 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 07/09/2018 12:00:12

  • Imprimir Imprimir