Joventut

Joventut

FM 2014: Les nits més joves

2/9/2014

  • Festa Flaixbac - Vaparir Tour 2013

La Festa Major de Lliçà d'Amunt és plena d'actes culturals, per a nens, per a avis, etc. Però nosaltres busquem les activitats dedicades als joves, i en especial aquelles que són a la nit: activitats nocturnes, concerts, sessions de Dj, festa, etc. El programa d'actes és molt llarg i durant el dia hi ha moltes a activitats, per això et destaquem aquelles nits que se't faran curtes i inoblidables: el Muntronik Fest, els concerts, la Festa Flaixbac, les sessions de DJ...

 

Nit de dimecres 10


 

Karaoke FM 2014karaoke a la fresca

A partir de les 22h al Pinar de la Riera: Embarraca't

Comencem la Festa Major amb la nit jove per excel·lència, aquella que organitzem des de la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament i l'Espai Jove El Galliner. Obrim a les 22h amb un Macrokaraoke on podràs cantar i ballar amb més de 800 cançons en diferents llengües de les més antigues a les més actuals. Deixa la vergonya apartada, tria la cançó que vulguis, puja a l'escenari, deixa't anar i canta com si estiguessis a la dutxa!
 
 

MuntronikMuntronik Fest 2014 amb Fatima Hajji

A partir de les 23h a l'Embarraca't

El festival de música techno de Lliçà d'Amunt s'obrirà amb el concurs de DJ on els joves seran protagonistes i que serà obert i tancat pels guanyadors de la primera edició: Dj Jordi Soley i DJ Coldex. I després tindrà lloc l'actuació estelar dels DJ convidats: DJ Fatima Hajji, com a representant indiscutible del techno al nostre país i a la resta d'europa, DJ César Almena i DJ Javi Molina. Una nit de festa que no pots perdre't! +Informació
 
 

Nit de dijous 11


 

StrombersConcert amb Strombers

A la 1h a l'Embarraca't

Aquest grup està de celebració. La banda de Cardona celebra els deu anys a sobre dels escenaris. Han esdevingut el referent de les festes a Catalunya combinant estils de ska, reggae, rumbes i country, entre d'altres. Vine i gaudeix de la festa en estat pur!
 
 
 
 

Jordi Soley i Marc GrauSessió amb el DJ Jordi Soley i DJ Marc Grau

A les 3h a l'Embarraca't

Sessió amb la millor música electrònica del moment amb dos, ja populars, Dj del municipi que repeteixen any rere any acompanyant-nos les matinades amb les seves sessions.
 
 
 
 
 

Nit de divendres 12


  
Festa FlaixbacFesta Flaixbac - Vaparir Tour

A la 1h a l'Embarraca't

Torna la festa grossa, la festa amb majúscules amb els DJ de Ràdio Flaixbac Carles Pérez, Andreu Presas i Didac Tomàs i els personatges de El Becari i el Gran Germán. No et perdis una nit de molta música amb clàssics del nostre temps i totes les novetats mundials. +Informació
 
 
 
 
 

Nit de dissabte 13


 
MonkeysConcert amb Girls & Monkey

A les 24h a l'Embarraca't

Des de rock fins a reggae, tres joves barcelonins ens presenten el seu repertori amb cançons pròpies i versions d'ara i sempre, amb la intenció de crear un ambient càlid i proper.
 
 
 
 
GossosConcert amb Gossos

A les 24h a l'Embarraca't

Gira Batecs és la manera en què el grup musical Gossos vol dir-nos que el seu cor batega per tenir canvis al seu horitzó i que no volen deixar de sospirar per continuar introduint novetats a la seva vida. Aquest és un espectacle que busca la complicitat màxima amb l'espectador, que no renuncia al concepte artístic de música en viu i que vol connectar amb les diverses generacions de públic presents en la seva trajectòria de Gossos.
 
 

Jordi Soley i Marc GrauSessió amb el DJ Jordi Soley i DJ Marc Grau

A les 3h a l'Embarraca't

Sessió amb la millor música electrònica del moment amb dos, ja populars, Dj del municipi que repeteixen any rere any acompanyant-nos les matinades amb les seves sessions.

Informació relacionada

 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 05/09/2014 12:38:53

  • Imprimir Imprimir