Joventut

Joventut

Dissabte 30 de setembre arriba la festa de les colles amb La Juguesca Extender

29/9/2017

  • La Juguesca Extender 2017

Aquest dissabte 30 de setembre l'Ateneu l'Aliança celebra la festa de les colles de La Juguesca. La Juguesca Extender tancarà la competició d'aquest any, guanyada per la colla dels Skando, amb la millor música que sona a la Cercavila de Carrosses, jocs, Bingo Musical i la presència de totes les colles.

 

Aquest any, com a novetat, la festa començarà a les 21:30h amb un gran sopar de germanor de les colles, per 9€. I després, a les 00h, La Juguesca Extender amb entrada gratuïta per a tots aquells que assisteixin mab la samarreta de la seva colla.

 

Els tiquets del sopar es poden comprar per 9€, fins el divendres 29 de setembre, a la Secretaria de l'Ateneu l'Aliança, el Bar l'Aliança, Kan Ros, o a les mateixes colles.

 

Dissabte tens la millor oportunitat per rememorar alguns moments d'aquesta 23a edició de la competició.

 

La Juguesca Extender

Dissabte 30 de setembre a les 21:30 / 00h

Sopar 9€ / La Juguesca Extender entrada gratuïta amb la samarreta

Ateneu l'Aliança


Informació relacionada

 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 29/09/2017 11:44:36

  • Imprimir Imprimir