Joventut

Joventut

L'Assemblea Jove decideix que Rapsusklei i Pure Nigga protagonitzin la Nit Jove de Festa Major 2017

7/4/2017

  • Assemblea jove - La Nit Jove de Festa Major la muntes tu!

El passat dijous 6 d'abril la Regidoria de Joventut vam celebrar la tercera fase del procés participatiu 'La nit jove de Festa Major la muntes tu!' amb una assemblea oberta per decidir com serà la primera nit de Festa Major 2017

 

El procés consultiu s'ha desenvolupat en tres fases: en primer lloc, durant el mes de març, es van recollir propostes musicals a través d'un formulari online habilitat al web de l'Espai Jove El Galliner; un cop rebudes les propostes, el personal de la Regidoria de Joventut vam comprovar la viabilitat econòmica i la disponibilitat dels artistes proposats; i en tercer lloc es va portar a terme l'esmenada assemblea en la qual els joves assistents van poder escollir, segons les seves preferències, entre les següents propostes:

 

Propostes Nit Jove de Festa Major

  • FM VERSIONS: Grup guanyador Contraband + Raggatunning + Punxa discos
  • FM JAMAICAN NIGHT: Grup guanyador Contraband + Romesko Selectors +Dread Fyah + Pure Nigga + Luv Messenger + Attitude Dancehall Crew (Dancers).
  • FM URBAN NIGHT: Grup guanyador Contraband + Rapsusklei + Pure Nigga + Dj
  • FM ELECTRONIC NIGHT: Grup guanyador Contraband + Du’art + Paula Cazenave

 

Finalment els joves assistents van decidir, mitjançant votació, que la 'FM Urban Night' és la millor proposta per començar la Festa Major de Lliçà d'Amunt 2017 el pòxim divendres 8 de setembre. Aquesta proposta inclou en primer lloc el grup de música guanyador del concurs de bandes Contraband, un concert de Rapsusklei, seguit de Pure Nigga i un DJ per acabar la nit.

 


 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 07/04/2017 14:18:29

  • Imprimir Imprimir