Joventut

Joventut

Tot a punt per la Festa Major de Lliçà d'Amunt 2016

28/8/2016

  • Festa Major de Lliçà d'Amunt 2016

Ja tenim tot a punt per la festivitat més esperada pels joves lliçanencs, la FESTA MAJOR DE LLIÇÀ D'AMUNT 2016 (amb majúscules), que començarà el dissabte 3 de setembre amb les tradicionals 24 Hores de Resistència en Ciclomotor i acabarà el diumenge 11 amb el veredicte de La Juguesca i una sessió de DJ per tancar la festa.  Des de El Galliner fem un repàs de les activitats més joves d'enguany.

 

Aquesta Festa Major també serà present a les xarxes socials amb l'etiqueta #Lliçàdefesta, on es podràn compartir opinions, experiències, imatges, vídeos i on es durà a terme el concurs d'Instagram.

 

24 Hores de Resistència en Ciclomotor

Per començar a poc a poc, escalfarem motors amb la XXXVII edició de les 24 Hores Internacionals de Resistència en Ciclomotor de La Vall del Tenes. Els dies 3 i 4 de setembre, a part de la festa del motor més internacional del territori, podrem gaudir de diferents activitats complementàries a la zona del Pinar de la Riera: la cursa de Joves Promeses, la Milla Solidària, focs artificials, el concert amb The Covers Band, etc. PROGRAMA D'ACTIVITATS

 

La Juguesca

Per no perdre el ritme, seguim escalfant amb una de les activitats més esperades de la nostra festa: La Juguesca amb les seves proves globals, que faran l'espera dels dies de festa una mica més amena, amb "I tu què escoltes?" el dilluns 5, dimarts 6 i dimecres 7.

 

El Lliçà Killer > #LliçàKiller

Aquesta Festa Major de Lliçà d'Amunt 2016 la Regidoria de Joventut ens hem proposat revolucionar Lliçà d'Amunt organitzant el Lliçà Killer, un gran joc basat en el tradicional joc de l’Assassí de la Pastanaga, que durarà del dijous 8 fins al diumenge 11 de setembre. Fes-te amb una bona pastanaga i corona't com el millor assassí del municipi! INSCRIU-TE AL JOC

 

Festa Holli Dolly

Aquest any també comptarem, el dimecres 7 a les 18h a la Plaça de Catalunya, amb una festa dels colors a Lliçà d'Amunt! És una de les festes més desitjades i esperades dels últims temps. Amb un DJ i un animador que ens faran participar en el ball fins a arribar al moment clau de l’espectacle: l’espectacular tirada de color de tots els assistents en conjunt.

 

Que comenci la festa! 

DIJOUS 8

El dijous 8 escalfem la nit jove de Festa Major amb els Selectahs i Singjay de Romesco Selectors, un col·lectiu amant de la cultura reggae amb seu al Vallès Oriental. I després, a les 12h de la nit, concert amb el grup de joves músics Green Valley que ens faran saltar i ballar amb la seva música Reggae i Dancehall. Per acabar la nit, a partir de la 1:30h de la matinada, començarem el Bingo Boig, un concurs on canviem els números del bingo tradicional per les millors cançons de tots els temps de la mà de PD Pausa, si aconsegueixes cantar bingo, tornes a casa amb premi!

 

DIVENDRES 9

De cara al divendres 9 no et pots perdre la Cercavila de Carrosses de La Juguesca, que sortirà a les 20:30 de la Plaça de Catalunya, i la ja tradicional Festa Flaixbac "Vaparir Tour" de Ràdio Flaixbac, des de la 1h de la matinada fins al tancament de la nit.

 

DISSABTE 10

Un dissabte 10 avorrit? De Festa Major això és impossible! Apunta per què no podràs faltar a les activitats de la darrera nit de FM: el Correfoc (sortida a les 21h del Carrer de l'Aliança) organitzat per la Colla de Diables de Lliçà, i el concert amb Ovella Xao, un ramat d’ovelles que fan música i que els encanta pasturar per tots els pobles del món fent sonar les seves cançons; concert amb Gertrudis, un dels grups de rumba catalana més populars dels darrers anys. En acabar, sessió de DJ amb PD Pausa amb rumba catalana.

 

DIUMENGE 11

I arriba el diumenge 11 (segur que ja esgotats), el darrer dia de Festa Major on sabrem quina colla lliçanenca serà la guanyadora de La Juguesca d'aquest any. I aquest any, comn a novetat, podrem gaudir de una darrera festa de la ma de PD Pausa per tancar la nostra Festa Major de la millor manera: amb més i més música!

 


Informació relacionada

 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 29/08/2016 16:15:24

  • Imprimir Imprimir