Joventut

Joventut

10 coses que has de saber per gaudir plenament de la Festa Major 2016

6/9/2016

  • Festa Major de Lliçà d'Amunt 2016

Ja és aquí el moment més esperat per tots els lliçanencs i lliçanenques: la Festa Major de Lliçà d'Amunt 2016! En realitat no guardem cap secret sobre la nostra festa, l'únic desconegut és el contingut de les proves de La Juguesca, però la restà hi és tot al programa d'activitats. Això si, hi ha coses que no està del tot malament conèixer... t'hem preparat una llista d'allò que et vindrà bé saber:

 

 

1. Les barraques tanquen a les 5h del matí

Les barraques de Festa Major gestionades per entitats i associacions del municipi situades a l'Embarraca't tancaran quan s'acabi la festa, però com a molt tard serà a les 5h de matí. Així, les entitats recolliran les taules i cadires de les terrasses a la 1h de la matinada per fer del Pinar de la Riera una gran sala de concerts i actuacions a l'aire lliure.

 

2. Abans de les 5h s'acaba la festa

Els concerts, els DJ, i les actuacions s'acabaran com a molt tard a les 5h del matí. A partir d'aquesta hora és recomenable deixar l'espai lliure per a que les entitats recullin les barraques i el servei de neteja pugui fer la seva feina.

 

3. Els gots reutilitzables són del color de la barraca

Per tal de garantir que la festa respecti el medi ambient, les barraques serveixen totes les begudes en gots reutilitzables, pel qual hauràs de pagar 1€ que se't tornarà quan tornis el got. Cada entitat donarà els seus gots d'un color específic. El color estarà indicat amb un cartell al capdavant de la barraca. D'aquesta manera, les entitats només podran retornar els diners dels gots del seu color.

 

4. Trobar aparcament no serà fàcil

Durant la Festa Major no és fàcil aparcar als voltants del Pinar de la Riera. És recomanable venir a peu (si pots) o en transport públic. Si has d'anar en cotxe comparteix-lo amb amics, així serà més fàcil aparcar. Al Programa d'activitats podràs trobar un mapa amb els llocs de la festa i les zones d'aparcament habilitades: al Polígon Industrial Tenes, a la Piscina Municipal (excepte divendres 9), al costat de l'INS Lliçà, al costat de l'Ajuntament, a la Biblioteca Ca l'Oliveres i al Pavelló d'Esports.

 

5. Apuntar-se a La Juguesca està xupat

Participar de La Juguesca és molt fàcil! Segur que tens amics que són Concos, Bisky, Can t'Implora, Sporting l'Olla o Skando, per què no els preguntes i vas amb ell? I si no coneixes ningú a cap colla, pots entrar al web de La Juguesca i allà trobaràs la manera de contactar amb els caps de colla. També pots anar a alguna de les proves directament, estaran encantats de que hi participis! 

 

6. Si hi ha canvis... atents a les xarxes socials de l'Ajuntament

En cas de pluja (tot i que sembla ser que la previsió diu que no plourà) hi ha un seguit d'actes que es traslladaran a la pista coberta del Pavelló d'Esports, són aquells marcats al programa d'activitats amb una gota d'aigua. Per a la resta d'activitats, haurem d'estar pendents del Facebook i el Twitter de l'Ajuntament. D'altra banda també podràs trobar totes les incidències a l'Espai Festa Major del web de Joventut.

 

7. La Pisicina Municipal serà oberta durant la Festa Major

La Piscina Municipal romandrà oberta tota la setmana de Festa Major i fins que el clima ho permeti, de les 11h del matí a les 20h del vespre, amb l'entrada al preu habitual. El diumenge 13 la psicina formarà part d'una de les proves de La Juguesca i no serà permès banyar-se fins a la tarda.

 

8. Si vols participar del Correfoc vine preparat/da

Si vols participar del Correfoc, el dissabte 10 a les 21h30 al carrer de l'Aliança, hauràs de portar roba de cotó amb mànigues i pantalons llargs, barret per cobrir el cap, mocador de cotó al coll i calçat adequat i tancat. Segueix sempre les indicacions dels integrans de la colla de Diables i de Protecció Civil.

 

9. No oblidem la seguretat

  • Vigila bé les teves coses: Si portes motxilla o bossa no la deixis a terra ni oblidada, sempre on puguis veure-la.
  • A l'hora d'aparcar: Per evitar robatoris no deixix objectes a la vista.
  • Cotxes i motos: Si beus no agafis ni el cotxe ni la moto. Sembla que a dins del municipi mai no passa res, però pots tenir un accident a qualsevol lloc.
  • Les tanques de seguretat: no moguis cap tanca, són per protegir-te.
  • Els cossos de seguretat i auxili: la Policia Local, els Mossos d'Esquadra i la Protecció Civil estan per protegir-nos, si veus qualsevol cosa estranya avisa'ls. També cal seguir les seves indicacions, és per la teva seguretat.

 

10. Gaudeix de la festa amb seny

La Festa Major és per passar-nos ho bé, però amb coneixement. Gaudeix dels concerts de l'Embarracat i la resta d'activitats amb civisme; diverteix-te amb un consum responsable de les begudes alcohòliques i altres substàncies. I Recorda que si et passes no veus la festa!


Informació relacionada

 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 05/09/2016 15:59:22

  • Imprimir Imprimir