Joventut

Joventut

Els Bisky guanyen una Festa Major que no ha pogut aturar ni la pluja

13/9/2015

Els Bisky s'han proclamat guanyadors de La Juguesca d'aquesta Festa Major de Lliçà d'Amunt 2015 passada per aigua. Així la colla dels Bisky es fan amb la victòria amb 37 punts, seguits dels Sporting l'Olla amb 30 punts, els Skando amb 28 i per últim els Can t'Implora i els els Concos empatats a 27 punts.

 

No hi ha dia que no haguem patit pel mal temps d'aquesta setmana. Però ni la pluja ha aconseguit aturar ni la nostra festa ni la Juguesca, que ha tonrat a estar, un any més, un èxit de participació.

 

Vam començar la festa el passat dijous fent tremolar Lliçà d'Amunt amb la tercera edició del Muntronik Fest, el festival de música electrònica de Lliçà d'Amunt que va estar protagonitzat pels DJ Cristian varela, César Alemena, Javi Molina i els DJ concursants. El DJ Matute va endur-se el premi al millor DJ d'entre 17 candidats. El festival va comptar, també, amb el guanyador de la segona edició, DJ Marc López, el Veejay Oriol Torres i l'speaker Ricky Ricardo.

 

Han passat per l'escenari de l'Embarraca't els millors Dj; Andreu Preses, Carles Pérez i Didac Tomàs amb la Festa Flaixbac - Vaparir Tour i el resident del nostre municipi PD Pausa; el concert de Els Catarres; el ja comentat espectacle de música Muntronik Fest 2015; al que cal sumar una nova edició de La Juguesca organitzada per l'Ateneu l'Aliança, activitats que han estat la part clau d'aquesta Festa Major jove.

 

El veredicte de La Juguesca 2015 

 

Els Bisky guanyen una Festa Major que no ha pogut aturar ni la pluja: http://ves.cat/mfDo

Posted by Espai Jove El Galliner on diumenge, 13 / setembre / 2015

Informació relacionada

 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 14/09/2015 00:45:56

  • Imprimir Imprimir