Joventut

Joventut

La teva foto de la FM té premi: 4t concurs d'Instagram

5/9/2016

  • #Lliçàdefesta

Una Festa Major com la de Lliçà d'Amunt és plena de moments per recordar. Per això, i per quart any consecutiu, torna amb força l’únic concurs que premia les persones que siguin capaces de captar els millors instants de la festa a través dels filtres d'Instagram i del seu propi enginy: el concurs d’instagram#Lliçàdefesta, promogut per l'Ajuntament.

 

Podrà participar qualsevol persona major de 14 anys, que faci una fotografia i la publiqui a Instagram amb l'etiqueta #Lliçàdefesta i un títol identificatiu durant la Festa Major, del 7 a l'11 de setembre.

 

Totes les fotos publicades a Instagram amb l'etiqueta seran sotmeses a votació popular per mitjà dels "likes" (m'agrada) a la mateixa aplicació. El veredicte es farà públic el divendres 19 de setembre al web municipal i a les xarxes socials municipals: Facebook i Twitter, juntament amb les fotografies participants.

 

Els premis

Guanyaran les tres fotofrafies amb més m'agrada. El premis per a les tres imatges guanyadores són els següents:

  • Dues entrades per anar a Port Aventura
  • Dues entrades per anar al Parc d'Atracions del Tibidabo
  • Dues entrades per al proper espectacte del Cicle Muda't

Informació relacionada

 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 05/09/2016 11:57:34

  • Imprimir Imprimir