Joventut

Joventut

Muntronik Fest 2015: Vota el millor DJ

21/7/2015

  • Concurs de DJ Muntronik Fest 2014

Ja ha començat el període de votació online dels DJ que s'han presentat al concurs per fer-se escolar a l'escenari del Muntronik Fest 2015, el festival de música electrònica de la Festa Major de Lliçà d'Amunt, la nit del 10 de setembre. Pots votar pel teu artista preferit, fins el dimecres 29 de juliol, a través de la pàgina web de l'Espai Jove El Galliner escoltant les seves sessions i fent clic al botó "M'agrada" del Facebook de l'interior del perfil de cadascun d'ells.

 

La preselecció consta de dues votacions paral·leles: per un costat el jurat popular que donarà el 40% dels vots a cadascun dels candidats a través de la votació online; i per l'altre el jurat professional format per l'organització del festival amb el 60% dels vots. Un cop finalitzat el procés, els més votats punxaran en directe a l'escenari del Muntronik Fest la nit del dimecres 10 de setembre i optaran a un premi de 150€.

 

Vota pel millor Dj
Aquests són els DJ que participen al concurs i les seves sessions. Fes clic a cadascun d'ells per anar al seu perfil i escoltar la seva música, allà podràs votar pel teu favorit prement el botó "Magrada". Els candidats estan classificats per ordre d'inscripció al concurs.

 

ATENCIÓ: El període de votacions s'ha tancat el dimecres 29 de juliol a les 23:59h, amb un total de 1,776 vots comptabilitzats.


Informació relacionada

 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 30/07/2015 00:24:15

  • Imprimir Imprimir