Joventut

Joventut

Màquines de preservatius a Lliçà d'Amunt

5/7/2017

  • Màquina preservatius Galliner

La Regidoria de Salut de l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt ha instal·lat dues màquines dispensadores de preservatius masculins en diferents punts del poble, aquestes formen part del 'Programa Màquina' de la Generalitat de Catalunya.

 

L'objectiu d'aquestes màquines és apropar l'accés dels preservatius als joves del municipi. Per aconseguir-ho, el Programa Màquina ofereix preservatius de qualitat a preus reduïts: un paquet de tres preservatius tenen un preu de 1,5€.

 

Les màquines estàn ubicardes de manera estratègica en llocs freqüentats per joves i, d’aquesta manera, afavorir-ne l’accés, així com aconseguir certa intimitat en el moment de la compra. Aquestes màquines dispensadores estàn col·locades a la paret exterior del local de Protecció Civil (Av. Països Catalans, 58-62) i a la paret exterior de l'Espai Jove El Galliner (c/ Castelló de la Plana, 11).

 

 

L'ús del preservatiu

El preservatiu és el métode anticonceptiu més recomanat per als joves. És molt eficaç per prevenir el risc d'embaràs no desitjat i les infeccions de transmissió sexual que es poden transmetre durant les relacions sexuals (SIDA, la gonorrea, la sífilis, la infecció per clamídia, l’herpes genital, els condilomes i la infecció pel virus del papil·loma humà, etc.). És l'únic mètode que té aquesta doble funció.

 


 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 05/07/2017 12:20:06

  • Imprimir Imprimir