Joventut

Joventut

Practicar esport urbà a Lliçà d'Amunt

18/5/2016

  • Running L'Aliança (Instagram @Running_lalianca)

L'esport es pot fer a qualsevol lloc, no cal marxar lluny de casa. De fet sortir a córrer al carrer ja és fer esport. A continuació et volem ensenyar els millors llocs del nostre municipi on poder practicar-lo. Ja sigui rutes, camps de futbol, equipaments esportius, etc.


SORTIR A CÒRRER O EN BICI

Una de les maneres més senzilles de fer esport i estar en forma és sortir al carrer a còrrer o anar en bici. El nostre poble té una superfície molt irregular que fa que córrer pels carrers sigui esgotador, per això et proposem els diferents camins rurals de Lliçà d'Amunt on pots fer exercici amb tranquil·litat i gaudir de la natura.

 

 

PISTES ESPORTIVES

Gairebé tots els barris i urbanitzacions tenen pistes esportives en les que es poden practicar diferents esports com són el futbol, bàsquet, handball o jocs tradicionals. Tria la que et queda més a prop i vés a jugar amb els teus amics o coneix gent nova.

 

 

PATINATGE

Es pot patinar gairebé a qualsevol lloc (al carrer, a pistes poliesportives, etc), però fer-ho amb qualitat ja és més complicat. Però no pateixis, que a Ca l'Estaper hi ha el Patinódrom Municipal on es pot practicar amb tota facilitat i de manera professional.

 

 

BMX I BTT

Darrerament el BMX i el BTT s'està estenent entre els joves, i el nostre municipi s'està adaptant a les modes esportives construint diferents circuits d'aquesta modalitat de ciclisme. Actualment es pot dur a terme a dos llocs molts propers l'un de l'altre.

 

 

SKATE (I DERIVATS)

Fa uns anys es va estrenar el nou Skatepark del Parc Urbà situat davant de l'INS Lliçà, que s'afegeix al ja existent que hi ha al Patinódrom.

 

 

ACTIVITATS AL PAVELLÓ D'ESPORTS

Al Pavelló d'Esports podràs trobar moltes activitats esportives per practicar, més enllà dels esports federats: classes de zumba, classes de ball, classes de manteniment, gimnàs, etc.


 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 23/05/2016 16:52:22

  • Imprimir Imprimir