Joventut

Joventut

Es busquen monitors de lleure per treballar al Casal d'Estiu 2014

3/6/2014

  • Monitors Casal d'Esstiu

Si ets jove, t'agrada el món del lleure, ets actiu i participatiu i tens el títol de Monitor/a de Lleure, l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt cerquem monitors per treballar aquest estiu al Casal d'Estiu 2014, que organitza Joventut conjuntament amb el Grup d'Esplai del 30 de juny a l'1 dagost.

 

NOTA: El procés de selecció de monitors i monitores pel Casal d'Estiu 2014 ha estat tancat el divendres 6 de juny a les 14h.

Pots presentar el teu currículum del dimarts 3 al divendres 6 de juny, a les 14h, a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) de l'Ajuntament especificant que és pel Casal d'Estiu. Pots fer el tràmit de dilluns a divendres de 8h a 14h i dijous de 16h a 19h, i en línia a través del web municipal adjuntant el teu currículum: Instància genèrica.

 

ENTREGA DE CURRÍCULUMS:

 

 

INFORMACIÓ | Ajuntament de Lliçà d'Amunt

 

 
 


 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 01/07/2014 06:28:44

  • Imprimir Imprimir