Joventut

Joventut

Cicle de formacions 'La Vall del Tenes no s'atura' al SEOVT

14/1/2016

  • La vall del Tenes no s'atura - Gener 2016

El Servei d'Empresa i Ocupació de La Vall del Tenes (SEOVT) ofereix un cicle de formacions del 25 al 28 de gener relacionades amb la recerca de feina.

 

En aquests tallers englobats dins el projecte "La Vall de Tenes no s'atura", es treballarà tot allò que cal per realitzar una recerca de feina eficient. El mercat laboral ha canviat, la oferta és exigent i la demanda nombrosa. Les antigues eines per trobar feina avui en dia no ens apropen al nostre objectiu, és més, cada vegada el veiem més lluny. El nostre antic currículum defineix allò que hem fet, però no parla del que podem arribar a fer, de quines són les meves habilitats, les meves competències...

 

Les sessions formatives

  1. El nostre punt de partida: Per on començo? Com ho faig? A on m'adreço? Com ha de ser el meu plà d'acció?

  2. Currículum eficient i Marca Personal: Crearem un currículum eficient amb concordança amb totes les meves habilitats , les meves competències, els meus coneixements i la meva experiència.Marca Personal.Què és el Personal Branding ( marca personal).Eines 2.0- Com podem fer servir les xarxes socials per la recerca de feina,

  3. Com superar amb èxit una entrevista de feina: Què volen? Com he d'actuar? Quin ha de ser el meu llenguatge no verbal? Com i què he de respondre?

  4. Competències: Identifica els teus punts forts: Quines són les meves competències, quines són les més demanades per les empreses, quines ens diferencien..


Informació relacionada

 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 03/02/2016 10:26:55

  • Imprimir Imprimir