Joventut

Joventut

Cerquem monitors de lleure pel Casal d'Estiu i pel Casal Jove

29/5/2015

  • Monitors Casal d'Estiu

La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt portem a terme, aquesy estiu, dos casals: el Casal d'Estiu per a nens i nenes des de P3 fins a 6è de Primària, i el nou Casal Jove per a joves des de 1r d'ESO fins als 18 anys. Amb motiu de la demanda del servei necessitem cobrir places de monitors. Els perfils i els requisits requerits són els següents:

 

* Totes aquelles persones que ja han entregat la documentació per un altre Casal de l'Ajuntament (per exemple el Casal d'Esports), no cal que tornin a fer entrega per participar del procés de selecció.

 

 ATENCIÓ: EL PROCÉS DE SELECCIÓ HA ESTAT TANCAT EL DIVENDRES 5 DE JUNY A LES 14H

 

Monitors/es Casal d'Estiu

  • Títol de Monitor/a de Lleure
  • Es tindran en compte altres titulacions com: CFGS d' Integració Social, CFGS d' Animació sociocultural.
  • Presentació de currículum vitae.

 

Monitors/es Casal Jove

  • Títol de Monitor/a de Lleure
  • Experiència laboral en altres Casals Joves o amb joves des d'altres serveis o projectes.
  • Es tindran en compte altres titulacions com: CFGS d' Integració Social, CFGS d' Animació sociocultural i altres titulacions superiors relacionades amb el món educatiu i social.
  • Presentació de currículum vitae.

 

REQUISITS:

Tots els requisits anteriorment descrits s'han de complir abans del divendres 5 de juny a les 14h. La documentació presentada ha d'estar degudament compulsada, és a dir, s'ha de presentar tota la documentació orginal.

 

PROCÉS DE SELECCIÓ:

Es triaran el currículums dels aspirants. Si s'escau, es realitzarà entrevista personal per aclarir dubtes curriculars.

 

TERMINI DE PRESENTACIÓ DE SOL·LICITUDS:

Tota la documentació s'ha de presentar a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) de l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt (c. Anselm Clavè 73, 08186 Lliçà d'Amunt) fins el divendres 5 de juny a les 14h.


Informació relacionada

 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 05/06/2015 19:40:46

  • Imprimir Imprimir