Joventut

Joventut

Inscripcions obertes al Casal d'Estiu 2015

4/5/2015

  • Casal d'Estiu 2015

L'Estiu és una època d'aventura, de diversió, de descobriment, d'experiències inoblidables... La Regidoria de Joventut i el Grup Esplai de Lliçà d'Amunt han preparat el Casal d'Estiu amb l'objectiu de gaudir i viure al màxim les vacances.

 

L'Ajuntament de Lliçà d'Amunt i el Grup d'Esplai de Lliçà d'Amunt col·laboren estretament amb la finalitat d'educar entorn la vessant afectivo-social: educar en valors, educar per la igualtat, educar per la pau i el conflicte i educar per l'esperit crític, doncs són els eixos principals que fan de les activitats del Casal d'Estiu quelcom més que entreteniment, en fan experiències vitals, d'enriquiment i creixement personal, d'adquisició d'autonomia i consciència democràtica.

 

 

Casal d'Estiu

Al Casal d'Estiu 2015 hi trobareu jornades plenes d'activitats per viure l'estiu d'una manera dinàmica i divertida! Es farà una hora de piscina diària, una excursió, descoberta del poble, tallers, gimcanes, jocs, esports...etc. Pels més grans també es dedicaran estones de deures. Tot això s'adaptarà a les diferents edats amb les que es treballa, ja que el que més important és que els infants aprenguin, juguin, es relacionin entre ells i sobretot que es diverteixin i gaudeixin de l'estiu!

 

El Casal es farà a l'Escola Països Catalans i serà del 29 de juny fins el dia 31 de juliol. Es pot triar entre casal de matí i tarda (8h30 a 16h30) o casal de matins (8h30 a 13h). La inscripció es pot fer per 3, 4 o 5 setmanes segons la necessitat. El casal és obert a nens i nenes que aquest curs 2014-2015 han fet de P3 fins a 6è de primària. A part del casal, també s'ofereix el servei de menjador (13h a 15h) i d'acollida matinal (7h30 a 8h30).

 

Dies: El Casal d'estiu d'enguany començarà el 29 de juny i finalitzarà el 31 de juliol.

Lloc: es farà a l'escola Països Catalans.

Horari: L'horari és opcional. Es pot triar entre matí i tarda (de 8.30h a 16.30h) o només matí (de 8.30h a 13h). A més, la durada pot ser de 3, 4 o 5 setmanes.

Serveis: També s'ofereixen els serveis de menjador (de 13h a 15h) i d'acollida matinal (de 7.30h a 8.30h).

 

Inscripcions i preus

Les inscripcions es faran des del dia 4 de maig al 5 de juny de dilluns a divendres de 9h a 14h i dilluns de 16h a 19h a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) de l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt. Fora d'aquest termini no s'admetrà cap inscripció, així com cap modificació sobre les mateixes si no és en cassos degudament justificats. Les baixes que es produeixin fora d'aquest termini tindran una penalització del 25% sobre el cost total de la quota dels serveis escollits si no es produeixen per causes degudament justificades (consultar en el moment de la inscripció).

 

Preus Casal d'Estiu 2015

 

Beques i ajuts

Per tal de facilitar l'accés al casal d'estiu l'Ajuntament treballa per oferir-vos un preu assequible i diferents opcions que pretenen facilitar el pagament. Els descomptes en les quotes són:

  • Descomptes a germans: 25% segon germà i 30% famílies monoparentals i nombroses, aplicat a tots els membres en aquest darrer cas. Els descomptes s'aplicaran només en la quota de matí. Cal presentar llibre de família y carnet de família nombrosa. En cas de tenir un germà a qualsevol dels casals organitzats per l'Ajuntament.
  • Beques per a famílies que no cobrin cap prestació econòmica. Cal sol·licitar-la a l'Àrea de Serveis Socials de l'Ajuntament.
  • Per percebre algun descompte o ajut econòmic cal estar empadronat/da al municipi de Lliçà d'Amunt.

 

Més informació
Es farà una reunió informativa per a pares i mares el dia 7 de Maig a les 19h a la sala d'actes de la Biblioteca Municipal de Ca l'Oliveres. També hi haurà una reunió el dia 25 de juny a les 19h al CEIP Països Catalans per a pares i mares dels infants inscrits on es podrà conèixer l'equip de monitors i monitores, conèixer la programació del Casal d'Estiu i resoldre dubtes.


 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 04/05/2015 11:45:23

  • Imprimir Imprimir