Joventut

Joventut

Inscripcions obertes al nou Casal Jove d'estiu 2015

4/5/2015

  • Casal Jove Estiu 2015

La Regidoria de Joventut organitzem el primer Casal Jove, una activitat pensada per aquells i aquelles joves que vulguin passar una temporada de vacances plena d'activitats, aventures i moments per recordar.

 

Algunes de les activitats que trobareu seran piscina diària, excursions a la platja, tallers creatius, esports, jocs diversos i també una excursió gran perquè gaudiu d'un dia ben entretingut. El Casal Jove vol ser un espai de trobada per a vosaltres, un lloc on relacionar-vos, divertir-vos amb els vostres companys i companyes, on conèixer d'altres i on també pugueu aprendre coses noves de la forma més divertida per passar un bon estiu.

 

El Casal es farà a l'Espai Jove El Galliner (edifici de la Biblioteca Municipal de ca l'Oliveres) i serà del 29 de juny fins el dia 24 de juliol en horari de 9h a 13h30. El casal és obert a menors i joves que aquest curs 2014-2015 han fet 1er de la ESO i fins els 18 anys. També s'ofereix els servei de menjador de 14h a 15h, que es farà al menjador de l'Escola Països Catalans.

 

Dies: El Casal Jove començarà el 29 de juny i finalitzarà el 24 de juliol.

Lloc: es farà a l'Espai Jove El Galliner.

Horari: L'horari serà de 9h a 13.30h.

Serveis: També s'ofereix el servei de menjador (de 14h a 15h, al menjador de l'escola Països Catalans).

 

 

Inscripcions i preus

Les inscripcions es faran des del dia 4 de maig al 5 de juny de dilluns a divendres de 9h a 14h i dilluns de 16h a 19h a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) de l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt. Fora d'aquest termini no s'admetrà cap inscripció, així com cap modificació sobre les mateixes si no és en cassos degudament justificats. Les baixes que es produeixin fora d'aquest termini tindran una penalització del 25% sobre el cost total de la quota dels serveis escollits si no es produeixen per causes degudament justificades (consultar en el moment de la inscripció).

 

Preus Casal Jove 2015

 

Descomptes

Per tal de facilitar l'accés al Casal d'Estiu Jove l'Ajuntament treballa per oferir-vos un preu assequible i diferents opcions que pretenen facilitar el pagament. Els descomptes en les quotes són:

  • Descomptes per a socis i sòcies de l'Espai Jove El Galliner: 15%, cal presentar el carnet de soci o sòcia o comprovant d'inscripció (demanar a l'Espai Jove El Galliner).
  • Descomptes a germans: 25% segon germà i 30% famílies monoparentals i nombroses, aplicat a tots els membres en aquest darrer cas. Els descomptes s'aplicaran només en la quota de matí. Cal presentar llibre de família y carnet de família nombrosa. S'aplicarà aquesta quota si es tenen germans o germanes apuntats al Casal d'Estiu.
  • Beques per a famílies que no cobrin cap prestació econòmica. Cal sol·licitar-la a l'Àrea de Serveis Socials de l'Ajuntament.
  • Per percebre algun descompte o ajut econòmic cal estar empadronat/da al municipi de Lliçà d'Amunt.

 

Més informació
Es farà una reunió informativa per a pares, mares i joves el dia 7 de Maig a les 19h a la sala d'actes de la Biblioteca Ca l'Oliveres. També hi haurà una reunió el dia 22 de juny a les 19h a l' Espai Jove El Galliner per a pares, mares i joves inscrits on es podrà conèixer l'equip de monitors i monitores, conèixer la programació del Casal Jove i resoldre dubtes.


 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 04/05/2015 11:43:01

  • Imprimir Imprimir