Joventut

Joventut

Ja tenim guanyadors del concurs de dibuix i punts de llibre de Sant Jordi

13/4/2015

Ha costa però el jurat ja ha decidit quin és el millor dibuix del Concurs de pintura i dibuix per a joves i adults i el Concurs de punts de llibre,  que organitzem des de l'Espai Jove el Galliner en col·laboració amb la Biblioteca Ca l'Oliveres i la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament. Els guanyadors són els següents:

 

II Concurs de dibuix i pintura per a joves i adults

Laura Pérez Martin, de 19 anys, ha estat la guanyadora de la segona edició del Concurs de dibuix i pintura per a joves i adults, que la Biblioteca Ca l'Oliveres i l'Espai Jove El Galliner hem convocat amb motiu de la festa de Sant Jordi.

 

La imatge guanyadora quedarà plasmada en un dels vidres de la biblioteca, a partir del 23 d'abril, i l'autora gaudirà d'un curs intensiu d’estiu durant el mes de Juliol impartit per l’Escola Joso, i un val per un valor de 100€ a gastar a la llibreria i papereria La Gralla de Granollers.

 

III Concurs de punts de llibre

El Nil Benzal, la Marta Jiménez, l'Eva Guerrero i l'Albert Tefón han estat els guanyadors del III Concurs de punts de llibre, convocat per la regidoria de Cultura amb motiu de la festivitat de Sant Jordi.

 

El concurs constava de quatre categories segons les edats dels participants, els premiats per categories han estat:

  • Categoria de 5 a 8 anys: Nil Benzal Perona
  • Categoria de 9 a 11 anys: Marta Jiménez del Valle
  • Categoria de 12 a 17 anys: Eva Guerrero Robles
  • Categoria de 18 a 30 anys: Albert Tefón Abril

Els dos dibuixos guanyadors seran punts de llibre que es donaran en el servei de préstec de la Biblioteca Ca l'Oliveres.


 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 14/04/2015 14:43:46

  • Imprimir Imprimir