Joventut

Joventut

Comencen els tallers "Ser jove a Lliçà d'Amunt" als instituts

20/3/2015

  • Taller "Ser Jove a Lliçà d'Amunt" a l'INS Lliçà

La Regidoria de Joventut hem organitzat els primers tallers anomenats "Ser jove a Lliçà d'Amunt" dins el context del Programa d'Activitats Educatives (PAE). Durant els mesos de febrer i març hem pogut estar amb els grups de 4t d'ESO de l’INS Hipàtia d’Alexandria i de 2n de Batxillerat de l’INS Lliçà.

 

L’objectiu dels tallers és que els joves tinguin una visió global de la Regidoria de Joventut, dels integrants de la mateixa i dels canals de contacte i diàleg amb aquesta Àrea de l'Ajuntament, tot acostant els recursos que s'ofereixen i incentivant la participació dels mateixos joves en el moment de proposar millores, canvis i de fer arribar les seves necessitats, buscant la participació activa dels mateixos. L’activitat va tenir una gran acollida i es pensa en repetir en propers cursos, tot allargant el temps del taller.


 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 01/04/2015 13:59:54

  • Imprimir Imprimir