Joventut

Joventut

L'Espai Jove El Galliner celebra 15 anys el dissabte 11 d'abril

31/3/2015

 • Festa del 15è aniversari de l'Espai Jove El Galliner

Estem de celebració, l'Espai Jove El Galliner fa 15 anys d'història i ho volem celebrar el pròxim dissabte 11 d'abril de la millor manera possible: amb un gran dinar popular per a joves ple d'activitats!

 

L’Espai Jove celebra que ja fa 15 anys que es va iniciar com a servei per als joves del municipi. Va començar com a espai de trobada a les antigues escoles dels Galliners i després va créixer com a Punt d'Informació Juvenil (PIJ), espai de trobada i lloc aglutinador d’altres serveis destinats als i les joves del municipi.

 

El dissabte 11 d’abril et convidem a celebrar-ho amb nosaltres en un dels primers actes que s'aniran fent al llarg de l’any. Tot un dia ple d’activitats a l’aire lliure, a la era de la Biblioteca Ca l'Oliveres i El Galliner, que començaran a partir de les 11h del matí i s'allargaran fins al vespre. Podràs gaudir d’activitats d’aventura, tallers creatius, d’una jornada de graffitis, música a càrrec dels DJ Phono Seekers, jocs de taula en format gegant organitzat pel grup de joves Tri Cric, etc. D'altra banda també organitzem un Concurs de postres i de fotos en grup a través de les xarxes socials. 

 

Vine, participa i celebra l'aniversari del teu espai amb nosaltres!

 

 

Dinar jove popular

El dinar popular per a joves començarà allà cap a les 14h a l'era de la Biblioteca. Un plat de paella en companyia totalment gratuït per als joves menors de 30 anys! Per als majors de 30 anys el preu serà de 4€. Vine amb els teus amics i celebra el primer dinar popular exclussiu per a joves del municipi!

 

Concurs de postres

Busquem el millor postre cuinat per joves de la festa del 15è aniversari del Galliner! Inscriu-te al concurs de postres enviant un correu electrònic a elgalliner@llicamunt.cat (abans del 7 d'abril). El premi consistirà en un diploma, una entrevista a la pàgina web del Galliner i un curs de reposteria a un centre especialitzat. Cuines bé? Participa!


 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

 1. El Galliner
  Bon dia Alfons!
  La veritat és que ens fa una mica de llàstima que tinguis aquesta opinió perquè intentem fer coses que puguin agradar als joves i també donar un bon servei d'informació, però estem oberts a rebre suggeriments i també a que puguis apropar-te la tarda que vulguis i xerrar de tot plegat, si tens idees i vols implicar-te, sempre seràs ben rebut. Una abraçada!
  10/04/2015 11:25:39
 2. Alfons
  Llàstima que els Galliners hagin degradat tant fins al nivell que estan ara... abans estava molt millor!
  07/04/2015 18:50:03

Data de modificació: 03/04/2015 19:57:14

 • Imprimir Imprimir