Joventut

Joventut

Camps de treball 2015

16/3/2015

  • Camps de Treball Generalitat de Catalunya 2015

La Generalitat de Catalunya obre les preinscripcions, el dilluns 13 d’abril a partir de les 12h, per a participar als Camps de Treball 2015. Si tens entre 14 i 29 anys i vols conèixer gent i viure noves aventures, informa't!

 

Què són els Camps de Treball?

Els camps de treball són organitzats per associacions juvenils, amb el suport de la Genrralitat de Catalunya. Combinen el lleure amb el servei a la comunitat, bé ajudant persones, bé protegint la natura, bé recuperant el patrimoni, etc.

 

Hi ha molts camps de treball, tant a Catalunya com arreu del món. La majoria es realitzen durant les vacances, però hi ha de modalitatss molt diverses: n'hi ha que duren quinze dies, a l'estiu; i n'hi ha de fins a 6 mesos, a països del sud.

 

Hi pots participar si tens entre 14 i 29 anys, i vols contribuir activament a la vida de grup i fer-hi les tasques corresponents.

 

Per inscriure's cal pagar una quota (cada organització estableix la seva) que garanteix les despeses d'allotjament, alimentació, direcció tècnica i animació i l'assegurança de responsabilitat civil. No inclou el transport per a arribar al camp ni l'assegurança de viatge.

 

MÉS INFORMACIÓ


 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 16/03/2015 11:02:24

  • Imprimir Imprimir