Joventut

Joventut

Concurs de pintura i dibuix i de punts de llibre per la festa de Sant Jordi

11/3/2015

  • Punts de llibre guanyadors Sant Jordi 2014

Falta molt poc per a la festa de Sant Jordi i la Biblioteca Ca l'Oliveres i El Galliner organitzem conjuntament un Concurs de Dibuix i Pintura per a joves i adults. D'altra banda, la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament organitza, també, el ja tradicional concurs de punts de llibre. Informa't i participa!

 

II Concurs de pintura i dibuix

La temàtica del concurs, que es convoca per Sant Jordi, aquest any és "Princeses i cavallers: heroïnes i herois de Sant Jordi". Poden participar joves de a partir de 16 anys.

 

El termini per lliurar les obres finalitza el 7 d’abril. Es poden deixar a la Biblioteca, a l’Espai Jove o a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) de l’Ajuntament.

 

El premi consisteix en un curs de còmic o de manga intensiu, durant el mes de juliol, impartit per l’Escola Joso, i un val de 100€ per gastar a la llibreria-papereria La Gralla (Granollers).

 

El guanyador podrà plasmar el seu disseny en un dels vidres de la Biblioteca que perdurarà durant tot un mes. Amb totes les obres presentades al concurs es farà una exposició que es podrà veure del 22 d’abril al 8 de maig a la mateixa biblioteca.

 

Escola Joso

 

 

III Concurs infantil i juvenil de punts de llibre

El concurs, organitzat per la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament, és obert a tots els nens/es i joves que vulguin, sempre que es compleixin les bases. El termini de presentació de punts finalitzarà el proper 7 d’abril.

 

Els dibuixos guanyadors formaran part dels punts de llibre que es distribueixen amb el préstec a la Biblioteca. I, a més, entre els premis, els guanyadors podran gaudir d’entrades al Parc d’Atraccions del Tibidabo i al Parc Aquàtic Water World.

 


Informació relacionada

 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 10/02/2017 11:02:28

  • Imprimir Imprimir