Joventut

Joventut

Més de 70 persones ja s'han inscrit al Pla "Millorem l'Ocupació". I tu? Què fas?

25/2/2015

  • Dades Pla Millorem l'Ocupació (Gener 2015)

Al gener vam posar en marxa el Pla "Millorem l'Ocupació", adreçat a persones que requereixin un assessorament en la millora de la seva ocupabilitat.

 

Amb la intenció d'oferir solucions i recursos adaptats a les necessitats de cada persona atesa, s'estan portant a terme assessories individualitzades en les que es fa un anàlisi de les habilitats i coneixements de cada usuari o usuària per poder fer un pla de treball que serveixi per millorar les possibilitats d'ocupabilitat.

 

Aquesta millora pot tenir a veure amb varis aspectes que s'analitzen i es treballen en les sessions com poden ser: l'organització o no de la recerca de feina, l'ús o la manca d'ús dels canals existents per a la recerca de feina, la manca d'una formació adequada pel lloc de treball, la necessitat de redefinir l'objectiu professional o acadèmic o, simplement, la manca d'informació sobre algunes temàtiques o serveis.

 

Una vegada identificats alguns dels aspectes que cada persona pot treballar amb més profunditat, s'estableix un pla de treball individualitzat del que es va fent seguiment amb l'acompanyament de la persona professional.

 

Dades del Pla "Millorem l'Ocupació (fins el 5 de febrer)

  • 70 usuaris inscrits al Pla en els mesos de desembre i gener
  • 38 usuaris atesos
  • 69 assessories fetes
  • 7 persones ocupades
  • 10 derivacions a plans d'ocupació per a joves (Joves per l'ocupació del CCVO) i Plans Horitzontals (Creu Roja)
  • 19 persones inicien procés d'inscripció al Sistema de Garantia Juvenil

 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 25/02/2015 10:49:26

  • Imprimir Imprimir