Joventut

Joventut

Convocatòries de subvencions per a entitats juvenils 2015

2/2/2015

  • Subvencions 2015

La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt obre la convocatòria dels ajuts a entitats juvenils per aquest any 2015. Les entitats del municipi que reuneixin els requisits que consten a les bases específiques podran presentar-se a la convocatòria de l'àmbit de Joventut.

 

El període per presentar les sol·licituds és del 14 al 25 de febrer de 2015. Un cop finalitzat aquest termini no s'acceptarà cap projecte. Per fer-ho pots trobar els documents a l'OAC (Oficina d'Atenció al Ciutadà) de l'Ajuntament, i al web municipal.

 

La subvenció que ofereix la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament per a les entitats locals (inscrites al Registre d'Entitats Municipals) aquest any 2014 consta de 2.500 euros per aquells projectes que potenciïn la cohesió social, l'emancipació i/o la participació dels joves de Lliçà d'Amunt.

 

Documentació


 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 09/02/2015 18:13:12

  • Imprimir Imprimir