Joventut

Joventut

Premi Treballs de Recerca de Batxillerat sobre el Vallès Oriental

23/1/2015

  • Premi Treball de Recerca Camí Ral 2015

Ja has entregat el Treball de Recerca? Si has fet el teu estudi bassat en el Vallès Oriental, presenta't al concurs Premi Camí Ral de Treballs de Recerca de Batxillerat sobre el Vallès Oriental del Centre d'Estudis de Granollers en conveni amb l'Ajuntament de la ciutat. El treball pot ser de qualsevol temàtica relacionada amb la comarca: medi natural, història, economia, art i patrimoni, etc.

 

Es poden presentar treballs de recerca realitzats per estudiants de 2n de Batxillerat de qualsevol institut durant el curs 2014-2015 abans de 10 d'abril a la Secretaria de l'Associació Cultural de Granollers (c/ Almogàvers, 5) complint els requisits que determinen les bases del concurs.

 

El premi per l'estudiant ganador consisteix en un ordinador portàtil i un lot de llibres sobre la comarca del Vallès Oriental per al centre de batxillerat on estudiï el guanyador.


Informació relacionada

 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 30/01/2015 16:08:02

  • Imprimir Imprimir