Joventut

Joventut

El Carnet Jove diu adéu al paper i estrena versió virtual

25/1/2015

  • WWW.CARNETJOVE.CAT

El Pack Jove 2015 del Carnet Jove estrena nou format i passa de ser imprès a ser virtual. A partir d'ara no hi ha pack físic, sino que els vals podran descarregar-se a través de la nova pàgina web del carnet www.carnetjove.cat i de l’APP "Carnet Jove CAT" (que es pot baixar gratuïtament als mercats de Google Play i d’APP Store). El nou Pack Jove Virtual 2015 ja està actiu!

 

D'aquesta manera el seu ús serà molt més senzill! No hauràs d'estar pendent dels descomptes que hi ha, ni de portar-lo a sobre, etc. Ara els portaras sempre a sobre, al teu mòbil. A més, ja no s'ha a una oficina de La Caixa, ara tan sols has de baixar-te l’APP. Un cop la descarreguis i et registris, tindras tots els vals a la teva disposició.

 

Com utilitzar els nous vals descompte

Amb aquest nou Pack Jove virtual, per utilitzar els vals descompte, hi ha dues senzilles opcions:

  1. Quan et demanin el val, ensenya'l a través de l'App instal·lada al teu mòbil seguint les passes que s'indiquen al mateix val. A partir d'ara no cal que ensenyis el Carnet Jove, però si que et demanaran el DNI per aplicar el descompte.
  2. També pots fer-ho a través de la pàgina web: Busques el val que vols dins el pack i l'imprimeixes. Un cop te'l demanin a l'establiment, el lliures juntament amb el DNI per aplicar-te el descompte.

 

 

 


Informació relacionada

 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 30/01/2015 16:06:51

  • Imprimir Imprimir