Joventut

Joventut

Víctor Noguera és el Jove Galliner de l'Any 2014

30/12/2014

  • Eugènia Sanz fa entrega del premi a Víctor Noguera

Aquest any la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt ha celebrat el IV Certamen Jove Galliner de l'Any atorgant el premi a Víctor Noguera, jove de 18 anys del municipi. Un reconeixement a la seva excel·lent tasca realitzada i la seva implicació a l'àrea de Joventut durant el 2014.

 

Víctor Noguera
El Víctor Noguera, guanyador del guardó, té 18 anys i estudia Batxillerat a l'INS Lliçà. Actualment forma part del grup de joves Tri-cric, sorgit del Curs de Dinamitzadors de l'Espai Jove El Galliner, i participa molt activament en diverses activitats de l'Àrea de Joventut com la seva tasca de voluntari a la Nit de Terror els darrers anys i activitats del dia a dia del Galliner, entre d'altres.

 

 

El premi 'Jove Galliner de l'Any'
El reconeixement, que té validesa d'un any, s'atorga als joves que participen dins la Regidoria de Joventut i l'Espai Jove El Galliner o a aquell que s'involucra socialment al municipi. El guardonat es va fer públic el passat 29 de desembre al Parc Infantil i Juvenil de Nadal 2014 i el va entregar la Maria Eugènia Sanz, Regidora de Joventut.


 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 30/01/2015 16:06:33

  • Imprimir Imprimir