Joventut

Joventut

Parc Infantil i Juvenil de Nadal 2014: més jove que mai!

18/12/2014

  • Parc Infantil i Juvenil de Nadal 2013

Els darrers dies de 2014 tirem la casa per la finestra! El dissabte 27, diumenge 28 i dilluns 29, la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament organitzem el Parc Infantil i Juvenil de Nadal. Un espai on els joves i nens de Lliçà d'Amunt podreu gaudir de diferents activitats que faran que aprofitis les teves vacances al màxim!

 

El Parc de Nadal estarà situat, com sempre, al Pavelló Municipal d'Esports del 27 al 29 de desembre en horari de tarda de 16h a 20h i són totalment gratuïtes. Les activitats estan dividides en dos blocs i espais:

 

Activitats per a joves

ESPAI PER A JOVES

L'àrea per a joves aquest any estarà situada a la zona del gimnàs del Pavellò i acollirà les activitats dirigides a joves (a partir de 12 anys) on hi haurà jocs i tornejos de PlayStation i Wii en grup, ping-pong, futbolí, diana de dards, Ice Hoquei, etc.

 

ACTIVITATS D'AVENTURA

A l'exterior del Pavelló hi haurà la tradicional batalla de Paintball en equip al camp i circuit sobre rodes amb Seeway, cars de pedals, etc.

 

ZONA URBANA

Aques tany com a novetat, el Parc comptarà amb un Skatepark mòbil situat a la pista exterior del Pavelló d'Esports. L'activitat, que serà per a majors de 14 anys, comptarà amb accés lliure a l'Skatepark, exhibició de graffitis, música urbana, concursos de Scooter i Skate, premis, etc. L'horari és de 16h a 20h. Dissabte i diumenge l'entrada serà lliure, dilluns es durà a terme el concurs de Scooter i Skate. +Informació

 

Activitats per a infants

També hi haurà activitats per a infants (a la pista del pavelló) dirigides a nens i nenes (fins a 12 anys) que comptarà amb tallers creatius, inflables, tallers de manualitats, racó de jocs populars, zona per nadons, etc.

 

Premi Jove Galliner de l'Any 2014
La Regidora de Joventut, Maria Eugènia Sanz, atorgarà el Premi Jove Galliner de l'Any 2014 a aquell jove que ha participat més activament tant a les activitats de l'àrea com a l'Espai Jove El Galliner. +Informació


 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 23/12/2014 12:09:25

  • Imprimir Imprimir