Joventut

Joventut

Comencen les inscripcions al concurs de DJ del Muntronik Fest 2014

9/6/2014

  • Muntronik Fest 2014

Aquest any l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament organitzem la segona edició del Muntronik Fest, el festival de música de Lliçà d'Amunt que inclou, també, concurs de DJ. Més de 4 hores de música electrònica donaran el tret de sortida el 10 de setembre a la Festa Major 2014.

 

Per segon any consecutiu, l'activitat girarà al voltant del concurs de DJ que es celebrarà durant el festival. Si ets DJ i vols punxar la teva sessió a la nit més boja de la Festa Major, inscriu-te al concurs del dilluns 9 al dilluns 30 de juny. Pots fer-ho a través del formulari habilitat al web municipal especificant les teves dades personals, l'estil de música electrònica (House, Dance, Electro, Dubstep, Progressive, Techno, Hardcore, etc.) i adjuntant una sessió en format MP3 d'entre 25 i 60 minuts de durada. El premi del concurs consistirà en un xec de 150 euros

pel guanyador.

 

NOTA:

Per poder garantir la varietat d'estils musicals del Muntronik Fest de la Festa Major de Lliçà d'Amunt 2014, ajornem la data de tancament d'inscripcions fins el divendres 4 de juliol a les 23h59.

 

 

 ► Formulari d'inscripció al concurs

 

Un cop tancades les inscripcions el 30 de juny, comença el concurs que es dividirà en dues fases:

 

  1. Preselecció: Del dimarts 1 al divendres 18 de juliol s'obrirà un període de votacions populars a través de la pàgina web de l'Espai Jove El Galliner que, juntament amb el vot professional format per l'Ajuntament, es seleccionaran els DJ que passaran a la segona fase del concurs.
  2. Concurs en directe: Els DJ seleccionats hauran de punxar una sessió davant el públic, el 10 de setembre, de manera que quedi un únic guanyador del concurs. Es valorarà el nivell del DJ: selecció musical, mescles, efectes, interacció amb el públic, etc.

 

El jurat

Per a l'elecció del guanyador, en directe el 10 de setembre, el festival comptarà amb un jurat professional de luxe format per:

 

  • Dj Cesar Almena: Dj destacat a nivell nacional gràcies a la seva experiència en les millors cabines i festivals. Ha estat resident de les sales Code en Fabrik Madrid i Reset Club a Madrid. Actualment té dos sellegs discogràfics propis: Code Rec i Reset Music Rec.
  • Dj Javi Molina: Ha estat Dj resident de les dues sales més importants de Hardcore del pais: Manssion i Pont Aeri. Actualment ha creat la seva pròpia marca, Fight on n'és Dj resident.
  • Dj Coldex i Dj Jordi Soley: Dj guanyadors de la primera edició del Muntronik Fest 2013.

 

Per a més informació, incidències, dubtes, etc. sobre el concurs de DJ pots contactar amb nosaltres a través del correu electrònic muntronik@gmail.com.

 

 

INFORMACIÓ | Formulari d'inscripció | Bases del concurs

 

 

  


 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 26/08/2014 17:22:28

  • Imprimir Imprimir