Joventut

Joventut

Busquem el Jove Galliner de l'any 2014

1/12/2014

  • Quim Càrdenas i José Gil, Joves Galliner de l'Any 2013

Des de ja fa tres anys, arribats al mes de desembre, la Regidoria de Joventut convoquem el 'Premi Jove Galliner de l'Any' com a reconeixement als joves que s'han mostrat més participatius, actius i col·laboradors amb l'Àrea de Joventut al llarg de l'any i, més concretament, amb l'Espai Jove El Galliner.

 

Aquest concurs, adreçat a joves amb edats compreses entre els 12 i els 30 anys, premia aquells nois i noies que han col·laborat activament amb la Regidoria de Joventut durant l'any, ja sigui de manera puntual o periòdica. Hi ha dues categories: Juvenil A, que comprèn joves d'entre 12 i 17 anys, i Juvenil B, per a majors de 18 anys i fins als 30. A la persona escollida de cada categoria se li farà lliurament d'una placa commemorativa i se li realitzarà una entrevista personal que es publicarà al web de Joventut.

 

La Regidora de Joventut, Maria Èugenia Sanz, farà lliurament dels premis el 29 de desembre durant els actes del Parc Infantil i Juvenil de Nadal 2014.

 

 

Fes-te candidat o presenta'n un

Si tens entre 12 i 30 anys i has participat activament en les activitats organitzades, pots presentar la teva candidatura a ser el Jove Galliner de l'any 2014. Però això no és tot, si creus que un amic teu mereix el premi pots presentar tu la seva candidatura!

 

Per presentar una candidatura has d'entregar un escrit amb una extenció mínima d'un full (i màxima de 5) amb una reflexió sobre quina i com ha estat la participació amb la Regidoria de Joventut, així com defensar per què creus que podria ser mereixedor o mereixedora del premi.

 

El període de presentacions de candidatures finalitza el 27 de desembre. Aquestes s'han de presentar a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) de l'Ajuntament. 


Informació relacionada

 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 01/12/2014 12:12:28

  • Imprimir Imprimir