Joventut

Joventut

Puja al Bus per La Marató 2014

4/12/2014

  • Puja al Bus per La Marató

El proper divendres 12 de desembre col·labora amb La Marató de TV3 fent servir els Transports de Lliçà d'Amunt (TLA). Els beneficis de tota la jornada aniran destinats al projecte solidari del programa de TV3 que aquesta edició va dedicat a la recerca sobre les malalties del cor.

 

Pots col·laborar fàcilment agafant el transport urbà del nostre municipi i comprar un bitllet senzill o amb targeta (T-10) si ja ets usuari habitual.

 

I si no has d'anar enlloc, pots ajudar pujant al bus a una parada i baixar a la següent i ja hauràs aportat el teu granet de sorra. O, si et sembla massa complicat, puja al BUS, fes la teva donació i torna a baixar.

 

"Puja al BUS per La Marató" és una iniciativa solidària de la Regidoria de Transport Públic i Mobilitat de l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt amb la finalitat de destinar a La Marató de TV3 la recaptació que es faci entre les tres línies urbanes dels Transports de Lliçà d'Amunt durant tota la jornada del divendres 12 de desembre de 2014.

 

Nosaltres pujarem al Bus, i tu?

 

 

També pots fer un donatiu

  • El dia de La Marató de TV3 (diumenge 14 de desembre) trucant al telèfon 905 11 50 50
  • Per internet: www.tv3.cat/marato/donatius
  • Mitjançant un ingrés al compte corrent de la Fundació Marató
  • Servicaixa de La Caixa
  • Aplicacions per a smartphones

Informació relacionada

 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 09/12/2014 12:13:29

  • Imprimir Imprimir