Joventut

Joventut

'Fes el pas!' un nou web amb recursos per als candidats al Consell Escolar

13/11/2014

  • Fes el Pas! al Consell Escolar

Ja han començat les eleccions al Consell Escolar dels Instituts de Catalunya i, per tants, els de Lliçà d'Amunt: l'INS Lliçà i l'INS Hipatia d'Alexandria. Per aquest motiu l'Associació de Joves Estudiants de Catalunya (AJEC) ha posat en marxa la campanya 'Fes el pas!' per promoure la participació dels estudiants al principal òrgan de decisió dels centres educatius.

 

El web feselpas.cat posa a disposició dels estudiants tota la informació i recursos que els poden ser útils a l'hora de resoldre els possibles dubtes al voltant del Consell Escolar i ajudar-los i acompanyar-los en la seva campanya com a candidats i en la seva tasca com a futur Conseller.

 

Durant el procés d'eleccions al Consell Escolar el web comptarà amb informació actualitzada sobre el dia a dia de la campanya, recursos per ser un bon candidat o un bon Conseller. En cas de dubtes, compta amb un seguit de joves experts en participació als instituts que els ajudaran a desenvolupar la seva feina com a representant estudiantil, de manera que els candidats només han de contactar amb qualsevol d'ells.


Informació relacionada

 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 19/11/2014 02:36:10

  • Imprimir Imprimir