Joventut

Joventut

Totes les entrades de cinema a 2,90€ amb la 'Festa del Cine'

20/10/2014

  • Festa del Cine 27, 28 i 29 d'octubre

Els dies 27, 28 i 29 d'octubre podràs gaudir del millor cinema a diverses sales, entre elles els Ocine de Granollers, per només 2,90 euros!

 

Després de l'èxit de les passades edicions, torna la Festa del Cine per oferir entrades per veure qualsevol pel·lícula de cartellera a preus de ganga! Una ocasió de luxe per anar al cine sense que et costi un ull de la cara. Participar-hi és molt fàcil, només has de seguir aquests senzills passos:

 

  1. Registra't al web oficial de La Festa del Cine. Rebràs un correu electrònic amb una acreditació al teu nom.
  2. Un cop rebis la teva acreditació, la podràs fer servir per anar a veure la pel·lícula que vulguis a les sales participants el 27, 28 i 29 d'octubre.
  3. Com a novetat respecte a les edicions anteriors, es poden comprar les entrades a taquilla, caixers o per internet. No cal fer les llargues cues que es formen aquests dies!

 

Al voltant de Lliçà d'Amunt, un dels cinemes que participa són els OCINE Granollers Nord. Pots consultar aquí la seva cartellera.


Informació relacionada

 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 27/10/2014 13:02:45

  • Imprimir Imprimir