Joventut

Joventut

MonCat: un nou web per facilitar l’estada a l’estranger

27/10/2014

  • Portal-web MónCat

La Generalitat de Catalunya ha posat en marxa un nou portal-web per tal de facilitar l'estada a l'estranger: compartir, Estudiar, Treballar i Tornar, són els conceptes claus del nou portal MónCat

 

Si ets jove i tens la necessitat o l'oportunitat d'estudiar o treballar arreu del món, tens en aquesta finestra única tota la informació, els serveis i les gestions disponibles per prendre decisions fonamentades. Tant per a facilitar el retorn de les persones que viuen a l’exterior, com per a prendre la decisió de viure i treballar a l’estranger. 

 

També hi trobaràs tot allò necessari per ajudar-te a la integració allà on vagis. En concret, accediràs a informació general sobre el país triat (indicadors econòmics, entitats de representació i acolliment i recomanacions dels serveis diplomàtics). Pel que fa als tràmits, MónCat t’indica els passos concrets que has de seguir per validar documents i títols, escolaritzar-te, tenir cobertura sanitària o obrir un compte bancari. També hi trobaràs recursos de suport a l’ocupació, informació laboral bàsica, ofertes de feina, etc. 

 

El portal s’estructura bàsicament en dos grans apartats: de Catalunya al món (si et planteges marxar) i del món a Catalunya (per si ja vius fora).


Informació relacionada

 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 27/10/2014 10:49:41

  • Imprimir Imprimir