Joventut

Joventut

Com sobreviure a una entrevista de feina i no morir en l'intent

20/10/2014

  • Entrevista de feina

L’entrevista de feina acostuma a ser l’últim obstacle que cal superar en els processos de selecció que les empreses duen a terme per tal d’incorporar personal nou.

 

El vídeo "Com sobreviure a una entrevista de feina i no morir en l'intent" ens mostra els aspectes que cal tenir en compte a l’hora de superar la primera entrevista de feina. Quatre joves s’hi enfronten per primer cop. Com defensaran la seva candidatura si no tenen experiència? Què poden explicar a l’entrevista?


L’entrevista és una interacció molt important entre el candidat i l'empresa, en la que les dues parts volen obtenir el màxim d'informació per a la presa de decisions que suposa un procés de selecció.


Durant l’entrevista, la persona que representa l’empresa intentarà obtenir informació fiable sobre tres aspectes fonamentals de qui presenta la seva candidatura.

 

  1. La competència tècnica referida al lloc de treball, incloent-hi aspectes de la personalitat que es poden considerar part de l'execució tècnica de les tasques.
  2. La capacitat d'integrar-se en entorns de treball existents, la qual cosa requereix relacionar-se i col·laborar amb companys i companyes.
  3. Hàbits laborals, concepció del treball i valors lligats al treball que té la persona, avaluant el grau de coincidència entre aquests valors i la cultura empresarial de l'organització en qüestió.

 

 


Informació relacionada

 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 20/10/2014 11:29:52

  • Imprimir Imprimir