Joventut

Joventut

Nou portal web per cercar graus i màsters universitaris

17/10/2014

  • Què i Per què estudiar a les universitats catalanes?

La Generalitat de Catalunya ha posat en marxa el web QPQ (Què i per què estudiar a les universitats catalanes?), un portal on pots trobar tota la informació per planificar els teus estudis a qualsevol de les 12 universitats de Catalunya. El web disposa de dades permanentment actualitzades sobre els estudis oficials de Grau i Màster Universitari.

 

Per a cada titulació hi ha una fitxa específica, mitjançant la qual el futur estudiant pot saber la universitat que imparteix els estudis que l'interessen, en quina ciutat es fan les classes, quina és la nota de tall o quines sortides professionals té en acabar els estudis.

 

També disposa d'un simulador de notes per calcular, d'una forma aproximada, la nota d'admissió que cal obtenir per accedir a cadascun dels estudis de grau.

 


Informació relacionada

 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 24/02/2016 11:28:48

  • Imprimir Imprimir