Joventut

Joventut

Gaudeix de la Revetlla de Sant Joan amb els Raggatunning a l'Aliança

15/6/2014

  • Revetlla de Sant Joan a l'Aliança

L'Ateneu l'Aliança s'ha proposat no deixar-nos sense plans la nit més curta de l'any i ens convida a passar la Revetlla de Sant Joan xerrant, menjant, saltant, ballant i cantant amb els Raggatunning al pati de l'Ateneu.

 

El dilluns 23 de juny, a partir de les 21h, sopar popular i festa fins les 5h de la matinada de la ma del grup de versions Reggatunning i els DJs de la casa. El Restaurant La Tartiflett prepararà el sopar amb un menú especial amb pica-pica, pollastre a la cassola amb samfaina i coca de postres, per un preu de 6€ socis i 8€ no socis. I la festa... res, entrada lliure!

 

L'activitat es celebrarà al Pati de l'Aliança (accés pel Bar o pel carrer Mossèn Cinto Verdaguer / Plaça Catalunya). Pots comprar els tiquets pel sopar abans del divendres dia 20 a l'Oficina de l'Ateneu, al Bar de l'Aliança, a la Tartiflett o per internet a l'e-tiquet.

 

ELS REGGATUNNING ELS REGGA

Música i festa fins les 5h del matí amb els RAGGATUNNING, que van actuar a la passada Revetlla de Cap d'Any de Granollers, i DJs de la casa.

 

Raggatunning és un exemple de la capacitat d'innovació dins del gènere de les versions i per connectar millor que ningú amb les ganes de festa del públic.

 

Una forma explosiva que re-formula els grans hits de l'estiu i les sintonies televisives més populars amb sons llatins, tropicals, funkoides i disco. Un directe calent on no falta de res, i molt ballable pensat per animar i encendre una nit explosiva!

 

 

INFORMACIÓ | Ateneu l'Aliança


 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 20/07/2014 14:36:15

  • Imprimir Imprimir