Joventut

Joventut

Treballem en el 'Pla per a la Millora de l'Ocupabilitat Juvenil' a Lliçà d'Amunt

7/11/2014

  • Jo participo, jo decideixo!

L'Ajuntament de Lliçà d'Amunt estem treballant en l'elaboració del què, en un principi, vam anomenar 'Pla de xoc contra l'Atur Juvenil'. Aquest projecte engloba les Àrees de Promoció Econòmica, Educació, Joventut, Serveis Socials i el SEOVT.

 

Gairebé a punt de presentar-se, aquest projecte sorgeix de la necessitat que es va detectar de tenir una eina per atendre, de la manera més adequada, als joves que es troben situació d'atur o en busca de la seva primera experiència laboral.

 

Aquest pla, que finalment s'anomenarà 'Pla per a la millora de l’ocupabilitat juvenil', neix amb l'objectiu de que no sigui una eina ràpida i curta en el temps, sinó una eina que ens serveixi per poder acompanyar a les persones del municipi que necessitin suport en la seva vida laboral. Té com a finalitat desplegar, de forma coordinada, mesures d’estímul i suport a la formació, ocupació i emprenedoria de la població jove de Lliçà d'Amunt. 


Informació relacionada

 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 10/11/2014 11:32:23

  • Imprimir Imprimir