Joventut

Joventut

Xerrada: 'No et quedis aturat!'

13/10/2014

  • Xerrada no et quedis aturat!

L'Àrea de Joventut de l'Ajuntament ofereix aquest curs un seguit de xerrades, tallers i píndoles informatives adreçades a joves amb l'objectiu d'ampliar el teu coneixement sobre diferents temes, ja sigui feina, estudis, salut, emancipació, etc.

 

Aquest dimecres 12 de novembre parlarem sobre què pots fer si estàs a l'atur, "No et quedis aturat" a les 18h a l'Espai Jove El Galliner, impartida per la Oficina Jove del Vallès Oriental.

 

Aquest és un taller adreçat a joves d’entre 16 i 35 anys en situació d’atur, que té com a objectius potenciar l’empoderament dels i les joves i crear un espai on poder mirar aquesta difícil situació de forma constructiva, entenent el període d’atur com una oportunitat per a formar-se, reorientar-se o fer el salt professional que sempre has volgut fer però que mai t'has atrevit a fer.

 

Si estàs en situació d’atur i no saps què fer o com ensortir-te, no ho dubtis: acosta’t al Galliner el dimecres 17 de Novembre a les 18h!

 

No et quedis aturat!

Dimecres 12 de novembre a les 18h

Espai Jove El Galliner

Inscripció prèvia al Galliner, elgalliner@llicamunt.cat o trucant al 93 80 70 01


 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 10/11/2014 12:33:53

  • Imprimir Imprimir