Joventut

Joventut

Torna la festa de La Juguesca, #LaJuguescaExtender, a l'Aliança

24/9/2014

  • La Juguesca Extender 2014

El proper divendres 3 d'octubre l'Ateneu l'Aliança celebra la festa de les colles de La Juguesca. #LaJuguescaExtender tancarà la competició d'aquest any, guanyada per la colla dels Concos, amb la millor música que sona a la Cercavila de Carrosses, imatges dels millors moments i la presència de totes les colles.

 

La festa, que començarà a les 23h30 de la nit, és gratuïta per a tots aquells que assisteixin amb la samarreta de la seva colla i té un preu de 2€ per als que no la portin posada.

 

Ara que hem començat amb la rutina, torna el fred i fa vàries setmanes que s'ha acabat la Festa Major 2014, l'Aliança vol ajudar-nos a tornar a la realitat d'una manera més suau, allargant durant una nit més les sensacions dels moments viscuts durant els dies de la Juguesca i la Festa Major.

 

Durant tota la nit es projectaran les darreres imatges de la competició entre colles i les imatges històriques d'edicions anteriors. Vols saber com era La Juguesca fa 20 anys? Divendres tens la millor oportunitat per rememorar alguns moments de la història. A més, hi haurà un panell on es mostraran els missatges que es publiquin a les xarxes socials amb les etiquetes #volemfesta i #lajuguescaextender.

 

#LaJuguescaExtender

Divendres 3 d'octubre a les 23h30

Entrada gratuïta amb samarreta / 2€ sense samarreta

Ateneu l'Aliança

 

L'spot de #LajuguescaExtender 2014

 


Informació relacionada

 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 28/09/2014 14:15:05

  • Imprimir Imprimir