Joventut

Joventut

Sol·licita la teva beca per al curs 2014-2015

19/9/2014

  • Beques

Les ajudes es poden sol·licitar fins al 30 de setembre per als nivells no universitaris i fins al 15 d'octubre per als universitaris


Ja pots sol·licitar la teva beca per al proper curs 2014-2015. El Ministeri d'Educació, Cultura i Esport ha posat en marxa la seva campanya de beques per a aquest curs, adreçades joves que estiguin cursant estudis posteriors a l'ensenyament obligatori: Batxillerat, Formació Professional, Ensenyaments Artístics i Esportius, Escoles Oficials d'Idiomes i Màsters, Graus, Llicenciatures i Diplomatures universitàries, entre d'altres.


El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 30 de setembre per als nivells d'estudis no universitaris i el 15 d'octubre per als estudis universitaris.


Tots els sol·licitants que compleixin amb els requisits establerts per la convocatòria tenen assegurada una beca, segons anuncia el Ministeri. Trobaràs tota la informació de cadascún dels estudis que vagis a cursar a les següents webs. També podras trobar tota la informació i suport per a demanar la beca a l'Espai jove El Galliner de dilluns a divendres de 16 a 20h.

 

Demana la teva beca


 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 24/02/2016 11:29:02

  • Imprimir Imprimir