Joventut

Joventut

Arriba la 3a Esquiada Jove de Lliçà d'Amunt a La Masella!

10/1/2020

  • esquiada web.png

Després de l’èxit dels darrers anys, la Regidoria de Infància i Joventut juntament amb la Regidoria d’Esports organitzen, un any més, la tercera Esquiada Jove de Lliçà d’Amunt. Els i les joves de 14 a 30 anys podran esquiar o fer Snow a durant tot el dia a l’Estació d’Esquí La Masella, per un preu molt econòmic, el dissabte 15 de febrer del 2020.

 

La sortida té diferents preus subvencionats per l’Ajuntament:

 

  • Preu bàsic JOVES EMPADRONATS/ES de 25€: Inclou transport en autocar, Forfait i assegurança pista. Els i les joves han d’estar empadronats/des a Lliçà d’Amunt i hauran de portar el seu propi material d’esquí o Snow.
  • Preu bàsic JOVES ALTRES MUNICIPIS 30€: Inclou transport en autocar, Forfait i assegurança pista. Els i les joves poden ser d’altres municipis i hauran de portar el seu propi material d’esquí o Snow.
  • Preu amb lloguer de material JOVES EMPADRONATS/ES a Lliçà d’Amunt 46€: Inclou lloguer de material (pals, botes, esquís o snow i casc), transport en autocar, Forfait i assegurança pista. Els i les joves han d’estar empadronats a Lliçà d’Amunt i hauran de llogar el material d’Esquí o Snow. L’Ajuntament reservarà prèviament el material que els i les participants recolliran en arribar a l’Estació d’Esquí.
  • Preu amb lloguer de material JOVES ALTRES MUNICIPIS 55€: Inclou lloguer de material (pals, botes, esquís o snow i casc), transport en autocar, Forfait i assegurança pista. Els i les joves poden ser d’altres municipis i hauran de llogar el material d’Esquí o Snow. L’Ajuntament reservarà prèviament el material que els i les participants recolliran en arribar a l’Estació d’Esquí.

 

L'autocar sortirà a les 6h del matí des de l'Espai Jove El Galliner (edifici de la Biblioteca Ca l'Oliveres) i farà parada als Centres Cívics de Ca l'Artigues i Palaudàries. La tornada serà al mateix lloc de sortida aproximadament a les 19h/19:30h.

 

Per a més informació, pots dirigir-se a l’Espai Jove El Galliner, de dilluns a divendres de 16h a 20h; trucar per telèfon al Galliner al 93 860 70 01, escriure un WhatsApp al 673 93 09 37, o enviar un correu electrònic a elgalliner@llicamunt.cat a través de les xarxes socials.

 

 

INSCRIPCIÓ I PAGAMENT

Si tens entre 14 i 30 anys, pots inscriure’t a la segona Esquiada Jove de Lliçà d’Amunt, del 13 de gener al 3 de febrer, en tres senzills passos. El pagament s’haurà de fer efectiu en el moment de la inscripció mitjançant pagament amb targeta.

  1. PAS 1: Efectua el pagament al web d'inscripcons de l'Ajuntament.
  2. PAS 2: Un cop fet el pagament, emplena el següent formulari amb les teves dades personals.
  3. PAS 3: Si ets menor de 18, porta la teva autorització a l’Espai Jove.

 

Fer pagament

 


Informació relacionada

 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 24/01/2020 14:11:56

  • Imprimir Imprimir