Joventut

Joventut

4a Convocatòria dels Pressupostos Participatius de Joventut

12/11/2019

  • imatge pressupostos participatius.png

La regidoria d’Infància i Joventut posa en marxa, un any més, els Pressupostos Participatius amb l’objectiu de continuar fomentant la democràcia participativa entre els joves del municipi.

 

Els Pressupostos Participatius torna a fer una crida als i les joves del municipi, els quals decidiran quines activitats i projectes autogestionats es desenvoluparan durant l’any 2020 per a joves a Lliçà d’Amunt.

 

Els grups de joves d’entre 14 i 30 anys que elaborin propostes, emplenant la butlleta corresponent, podran presentar-les abans del 13 de desembre de 2019 a l’Espai Jove El Galliner, a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) de l’Ajuntament o mitjançant el web www.espaijovegalliner.cat. Un cop presentades les propostes, el personal de la Regidoria ajudarà als i les joves a definir en detall els projectes i activitats per fer-les públiques en suport de vídeo. Posteriorment entraran en un procés de votació popular per internet durant el mes de gener. Les propostes més votades seran les que es duran a terme l’any 2020.

 

Al web de l’Espai Jove El Galliner s’hi podran consultar totes les propostes de projectes i activitats presentades pels grups de joves.

 

Amb aquest projecte, la regidoria de Joventut continua en la línia d’impulsar els diferents canals de participació directa i activa del jovent de Lliçà d’Amunt.

 

Podeu consultar les Bases al següent enllaç.

 

Suport en la creació dels projectes i activitats

Paral·lelament, l’Àrea de Joventut ofereix un servei de suport a aquells joves o grups de joves que necessitin ajuda per dissenyar el seu projecte o activitat, les tardes de dilluns a divendres de 16h a 20h a l’Espai Jove El Galliner.

 

 


 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 12/11/2019 14:16:05

  • Imprimir Imprimir