Joventut

Joventut

Sortida Jove a PortAventura Halloween

14/10/2019

  • Sortida PortAventura 2019

La Regidoria de Joventut organitza la primera SORTIDA JOVE a PORTAVENTURA HALLOWEEN, el dissabte 16 de Novembre de 2019. Els i les joves de 14 a 17 anys podran gaudir d’un terrorífic dia al parc d’atraccions per un preu molt econòmic.

 

La sortida té dos preus, un subvencionat per l’Ajuntament, per a joves empadronats/es a Lliçà d’Amunt i un altre per la resta de joves que també vulguin venir:

  • Preu joves empadronats/es a Lliçà d’Amunt de 30€: Inclou transport en autocar i entrada a PortAventura. (No inclou l’entrada als diferents passatges de terror que hi ha dins del parc per aquestes dates)
  • Preu resta de joves 37€: Inclou transport en autocar i entrada a PortAventura. (No inclou l’entrada als diferents passatges de terror que hi ha dins del parc per aquestes dates)

 

L'autocar sortirà a les 8h del matí des de l'Espai Jove El Galliner (edifici de la Biblioteca Ca l'Oliveres). La tornada serà al mateix lloc de sortida aproximadament a les 21h/21:30h.

 

 

Inscripció, autorització i pagament

Si tens entre 14 i 17 anys, pots inscriure't a la sortida del 14 d’octubre al 8 de novembre del 2019 presencialment a l'Espai Jove El Galliner (c/ Castelló de la plana, 11). Les places són limitades.

 

Els i les joves menors d’edat hauran de fer arribar l’autorització de participació a la SORTIDA JOVE PORTAVENTURA HALLOWEEN degudament emplenada i signada pel seu pare, mare o tutor/a legal a l'Espai Jove El Galliner, per tal de formalitzar la inscripció. Sense l’autorització signada els i les joves no podran venir a la sortida.

 

En cas de tenir problemes amb la inscripció a l’activitat o voler més informació, es prega contactar amb la Regidoria de Joventut de dilluns a divendres de 16h a 20h a l’Espai Jove El Galliner, per correu electrònic a elgalliner@llicamunt.cat, trucant per telèfon al 93 860 70 01 o escrivint un WhatsApp al telèfon 673 93 09 37.


Informació relacionada

 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 22/10/2019 13:53:05

  • Imprimir Imprimir